The best Side of imimonima

Wiki Article

Ημιμόνιμο βερνίκι μακράς διάρκειας με μέγιστη αντοχή χρώματος από τρεις εβδομάδες έως ένα μήνα

Μάθε πριν από όλους, νέα ομορφιάς και κορυφαίες προσφορές..

Πώς αυξάνει το essie gel τη δύναμη των νυχιών με την πάροδο του χρόνου;

Μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε από τα προνόμια των μελών και να ενισχύσετε τη διαδικτυακή σας εμπειρία αγορών με επιπρόσθετες δυνατότητες.

Αρχικά, προφανώς το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι η διάρκεια του, σε σχέση με τα άλλα βερνίκια νυχιών.

- Διαφήμιση - Αν είσαι γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, σίγουρα είχες μέχρι σήμερα περιποιημένα άκρα. Τι γίνεται όμως στην φάση που έμεινες με το ημιμόνιμο κυριολεκτικά στο χέρι και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Σου more info έχουμε την λύση για το πώς να το βγάλεις μόνη σου είτε με ασετόν, είτε χωρίς.

Αφαιρείται μόνο με λιμάρισμα ή τροχό μανικιούρ (αν η τεχνίτρια δεν γνωρίζει και δεν είναι ειδικευμένη στο τεχνητό νύχι πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί ζημιά στο φυσικό σας νύχι).

Αν και η παραπάνω διαδικασία είναι ακριβώς αυτή που κάνουμε όλοι οι επαγγελματίες, χωρίς να έχω παραλείψει κανένα «μυστικό».

Ημιμόνιμο βερνίκι μακράς διάρκειας με μέγιστη αντοχή χρώματος από τρεις εβδομάδες έως ένα μήνα

Προϊόν ονυχοπλαστικής υψηλής ποιότητας με εύκολη εφαρμογή

•Περνάμε μια πρώτη λεπτή στρώση από το χρώμα της επιλογής μας.

Αυτό το στάδιο ολοκλήρωσης εγγυάται μακροπρόθεσμη αντοχή και λάμψη...

Μετά την πλήρη αφαίρεση του ημιμόνιμου, περάστε με το μπάφερ όπου χρειάζεται και εφαρμόστε κρέμα χεριών, καθώς και λάδι για τα πετσάκια νυχιών.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the best YouTube encounter and our most current capabilities. Learn more

Report this wiki page